Категории

bezpl-dostavka.jpg

Facebook - Парфюми

kirkland windshield repair

Парфюм: Aigner Etienne No 1 Platinum EDT за мъже 100ml без кутия

РазпечатайEmail
Aigner Etienne No 1 Intense MT100

Цена: 64,00 лв
Описание

AIGNER N1 е символ на фина изработка и увеличава наследството на голямото семейство AIGNER.Допълва го със своя мъжки аромат, който е самата същност на лукс, изисканост и добър вкус.

AIGNER N1 Platinum е вълнуващ нов старт в колекцията AIGNER, която продължава да претендира с лукс, качество и модерност и обхваща философията на AIGNER N1.

Ароматът улавя характера на AIGNER N1, като едновременно с това се повишава със силата на основните елементи на земята в тяхното естествено състояние. Platinum е красив сребристо-бял метал, който представлява студен елемент, сила и чистота. Символизира още успех и производителност. Неговите постижения и успехи се дължат на неговата решителност.

Пикантни, дървесни полутонове дават тази дълбочина на аромат и дълголетие.

Една вълнуваща топ бележка на мандарин, бергамот, Ozonic, Orange, тамаринд, кардамон, черен пипер, карамфил и хрупкави листа от мента донасят топлота и свежестта на Средиземно море.

Пикантни, дървесни нотки в сърцето на аромата, подчертани с кардамон, кориандър и черен пипер се комбинират с топла, гладка основа и се съчетават с кристал Amber, Vanilla Guaiacwood, олибан, пачули, сандалово дърво, мъх, Cashmeran, екзотични дървесини и скъпоценни мускуси.

Дизайнът на бутилката отразява платинен елемент, силен, улавящ мигновено Вашия поглед. Опаковката следва код дизайна на AIGNER No1. 

 
Продуктът е оригинален с гарантирано качество в транспортна опаковка. 

Количка

 x 
Количката е празна