Категории

bezpl-dostavka.jpg

Facebook - Парфюми

kirkland windshield repair

Dior Poison Girl Eau De Toilette – новият дамски парфюм

Dior Poison Girl Eau De Toilette – новият дамски парфюм


Dior Poison Girl Eau De Toilette, дамски парфюми, нови парфюми, маркови парфюми, маркова парфюмерия, онлайн парфюми, онлайн парфюми, онлайн парфюмерия, online parfumi, Под девиза „Аз не съм момиче, Аз съм Отрова“ дизайнерската къща Dior пусна на пазара благоуханието Poison Girl. Ароматът е сладък и опияняващ и ще ви привлече неусетно в една апетитна градина от уханните комбинации на горчивия портокал, два вида рози, бадеми, ванилия, толу балсам и дървесните нотки. Дамският парфюм веднага става известен сред младоликите цените на марката, а именно младите бунтарки, които преследват мечтите си.


И само една година по-късно на пазара се появява отново Poison.


Новият парфюм е под формата на тоалетна вода, все така свеж и „опасен“. Това е аромата на едно ново поколение, което може да наслади на цялото великолепие на „отровата“ и е посветен на женската същност, която е по-освободена, смела и непокорна от всякога.


Носът зад този нов парфюм отново е Francois Demachy, като този път е обновил оригинала в аромат, които е базиран само на три парфюмни нотки – замразен портокал, топли рози от Грас и пенливи нероли.


Dior Poison Girl е цветно благоухание, което опиянява с плодово-цветния си контраст. Комбинацията между замразения портокал и ароматните рози от Грас вдъхва на аромата един гореща и едновременно с това студена атмосфера. И не на последното място в съчетанието от аромати са пенливите нероли, които внасят чувствен и съблазнителен привкус.


Дизайнът на шишенцето остава непроменен, както го е създал дизайнера Véronique Monod през 1985г. и ще се предлага като 30,50 и 100 мл. тоалетна вода. 

Количка

 x 
Количката е празна

...............................