Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/parfumsbg/dev.parfumsbg.com/templates/lightbreeze-red/index.php on line 12
Нов и незабравим парфюм Dior Poison Girl EDP 2016

Категории

bezpl-dostavka2.jpg

Промоции

Нов и незабравим Dior Poison Girl EDP 2016


За тези, които все още не са запознали с новия парфюм на Dior – Poison са следващите редове.
Новият парфюм е наречен с простото наименование Dior Poison Girl. Парфюмът наследява добре познатия ни оригинален аромат, които беше лансиран през далечната 1985 и същевременно с това неговите наследници заимстват от него.
Poison представлява революционен афродизиак, богат с невероятна цветност, пикантност и осезаем дървесен аромат. Новият парфюм добива популярност благодарение на елегантното си шишенце с запомнящ се цвят, които винаги е в  кадифен тон. Главните заглавия в асортимента на Dior Poison (отрова) са Tende Poison от 1994 год. Hypnotic Poison от 1998 год. , Pure Poison от 2004 год. I Midnight Poison от 2007 год.
Новият парфюм е предназначен за очарователните млади дами, които са влюбени в розовия цвят и класическата форма на Dior Poison. Ароматът е с леко горчиво-сладък с флорален привкус, изключително подходящ за младите жени с бунтовнически характер, които са готови да следват целите и мечтите си.
Аранжировката на новия парфюм е сътворен от невероятния парфюмериер Франкос Деманши и съчета в себе си следните нотки:
o Връхни нотки: горчив портокал
o Сърдечни: маслодайна и дамска роза
o Базисни нотки: бадем, толу, сандалово дърво, ванилия и тонка

Композицията се състои от благородни ингредиенти. Горчивият портокал, които произхожда от Сицилия, води към сърце от рози. Тонката, която пък произхожда от  Венецуела, заедно с ванилията се съчета перфектно към края с ориенталска сладост.

Количка

 x 

Количката е празна

Нови Продукти

.....................................