Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/parfumsbg/dev.parfumsbg.com/templates/lightbreeze-red/index.php on line 12
Топ 5 мъжки парфюми за 2021

Категории

bezpl-dostavka.jpg

Промоции

При изборът на парфюми, мъжете също са придирчиви и се стремят не само да му харесва, но и да отразява същността му.


Подбрахме списък с 5-те най-добри мъжки аромати за 2021 година, които заслужават да бъдат във вашата колекция. Прочетете кои са  най-силно въздействащите парфюми:


Versace Eros


Самото име на аромата говори сам за себе си - магичен и изкушаващ, точно като гръцкия бог на любовта, чието име носи. В състава на парфюма присъстват дървесни и ориенталски нотки, които са съчетани перфектно с ментово масло и свежите цитруси - лимон и зелена ябълка. Versace Eros е уханието на силните, независими и изкусителни мъже.


Mont Blanc Legend

 

Mont Blanc Legend е легендарният парфюм, които завладява пазара веднага след лансирането си през 2011г. Нотките са умело балансирани и подчертаващи характера на смелите, мъжествени и елегантни мъже. Оливер Пешю е създателя на това съвършенство. Той съчетава свежите нотки на бергамот, лавандула, ананас с лек дъбов акцент и придава дълбочина със сандалово дърво, тонка и роза.


Lalique Encre Noire


Lalique Encre Noire е отличаващ се, деликатен парфюм, пасващ идеално на уверения, мистериозен и сладострастен мъж. В състава на парфюма присъстват кипарис, ветивер, мускус и кашмир. Шишенцето на парфюма е класическа и изискана, а капачката му пасва идеално на категорията, в която попада Lalique Encre Noire.


Calvin Klein Euphoria Intense


Euphoria Men Intense надгражда своя предшественик - Euphoria Men by Calvin Klein, който е сред любимите аромати на много мъже. Новият парфюм има в себе си повече сладникави и ориенталски нотки, които правят оригинален и различен от предходния. Категорията, в която попада е дървесно-ориенталска с главен акцент на джинджифила. Това съчетание от аромати гарантира, че мъжете, които го носят няма да останат незабелязани.


Dior Sauvage


Макар и последен в списъка, Dior Sauvage е най-любимия аромат на мъжете. Сигурни сме, че поне веднъж в живота си сте се докоснали до него. Той е един от най-продаваните аромати на модната къща Dior, чиято първа оригинална разработка е от 1966 година. Този парфюм е вдъхновен от страстта на мъжете към свободния и непокорен дух, копнежа към различното и неповторимо изживяване. Dior неслучайно са избрали лицето на парфюма да бъде Джони Деп. От лансирането му през 2015 година насам, Dior Sauvage е олицетворение на класа, стил и изисканост.


Това е нашият списък с Топ 5 мъжки парфюми, които си заслужава да бъдат във вашата колекция. Не само са сред най-успешните в историята на мъжката парфюмерия, но и защото всеки сам за себе си е неповторим и уникален, точно като теб.

Количка

 x 

Количката е празна

Нови Продукти

.....................................