Какви нови парфюми да очакваме през 2017г.

Годината вече е към своя най-хубав хубав период, а именно топлото и озаряващо лято. Всички ценители на оригиналните парфюми вече могат да намерят на пазара благоуханните нови парфюми и повярвайте ми за всеки ще се намери по нещо. А сега да надникнем зад кулисите и да видим какво ново ни очаква.

Дамски парфюми:

дамски парфюми, нови парфюми, маркови парфюми, маркова парфюмерия, онлайн парфюми, онлайн парфюми, онлайн парфюмерия, online parfumiNina Ricci Luna Blossom – този нов дамски аромат е по-леката версия на известния парфюм Luna. Новият парфюм Luna Blossom е определен за Азия и може да се намери в символичното си парфюмно шишенце във формата на ябълка, типично за парфюмите на Nina Ricci. Парфюмно шишенце е облечено във вълшебен лилаво-розов цвят с виолетова лента, а на златната му капачка има две ябълкови листа.

Носът зад този нов парфюм е парфюмериста Фабрис Пелегрин и както винаги ще очарова нежния пол с плодово-флоралния свеж аромат. Кулминацията на благоуханната пирамида е съчетанието между наситеното флорално сърце и изкусителната ориенталска база. Съчетанието се разгръща с плодово-цитрусовата свежест на бергамонт и сочна круша Nashi и съзрява в чувствен букет от божур, жасмин и магнолия.
Сладострастната база от кедър и мускус прибавя изтънченост и наситеност към уханието.

дамски парфюми, нови парфюми, маркови парфюми, маркова парфюмерия, онлайн парфюми, онлайн парфюми, онлайн парфюмерия, online parfumiDKNY Be Delicious City Girl Collection - DKNY ни зарадваха с три поразяващи нови парфюми, които пуснаха в началото на 2017 г. към колекцията Be Delicious City Girl. Селекцията включва следните парфюми: Brooklyn Girl, Chelsea Girl и Nolita Girl.

 Brooklyn Girl ощастливи модерните дами и особено онези, които умеят да рискуват и със своята увереност умеят да използват екстравагантния си стил, акцентирайки върху индивидуалността си и спазвайки последните модни тенденции. Плодово-цветното благоухание включва нотки на боровинки, фрезия и жасмин, засилени от изкусителната база от кехлибар. Шишенцето е в емблематичната си форма на парфюмите на DKNY и се предоставя в прелестен синьо-виолетов цвят.


Chelsea Girl е парфюм за една истинска и нежна дама, която не слага никаква етикеция върху неповторимия си стил. Подготвена е да изпробва всички нови тенденции, докато не намери своята отличителна визия. Тя без никакви проблеми завладява мъжките сърца. Парфюмното благоухание се е настанило удобно в розовата си бутилка и пръска ароматните нотки на ябълката, орхидеята, черната роза и белия мускус.


Nolita Girl е новия дамски парфюм, определен за своенравната дама, готова на всичко, за да докаже, че е не е типично добро момиченце. Всички ѝ завиждат на изрядния градски стил и на това, че сама може да слага граници си. Парфюмните нотки са малина, теменужка, магнолия и сандалово дърво. Шишенцето на парфюма е в нежен, но своеволен виолетов оттенък, който загатва, че може да се намери нещо повече в него, а не само видимото на повърхността.

To Be Continued....