Категории

bezpl-dostavka.jpg

Промоции

В предишната статия ви запознахме с 10 интересни факти за парфюмите, които може би не знаете и сега ще допълним тази информация с още десет. Прочетете в следващите редове какво предизвиква щастието и какъв аромат свързваме с него.

10 интересни факти за парфюмите, факти за парфюмите мъжки парфюми, дамски парфюми, зимни парфюми 2019, парфюми, парфюм, парфюмерия, козметика, мъжки парфюми, дамски парфюми, оригинални, тестер, тестери, tester, testeri, парфюмбг, парфюмибг, parfum, parfumibg, perfumes, perfume, cozmetics, kozmetika, нови парфюми, маркови парфюми, маркова парфюмерия, онлайн парфюми, онлайн парфюми, онлайн парфюмерия, online parfumi

Впръскате и след това му се радвате цял ден. Но чули ли сте, че вашият парфюма ухае различно след обяд? И знаете ли, че страха може да се подуши? Сега е времето да се запознаете с интересни факти за света на парфюмите.

парфюм за всети валентин, зимни парфюми, мъжки зимни парфюми, дамски зимни парфюми, зимни парфюми 2019, парфюми, парфюм, парфюмерия, козметика, мъжки парфюми, дамски парфюми, оригинални, тестер, тестери, tester, testeri, парфюмбг, парфюмибг, parfum, parfumibg, perfumes, perfume, cozmetics, kozmetika, нови парфюми, маркови парфюми, маркова парфюмерия, онлайн парфюми, онлайн парфюми, онлайн парфюмерия, online parfumiНай-романтичният празник е съвсем близо, а вие все още се чудите какъв е перфектния подарък за половинката ви? Имате цял списък с изисквания и смятате, че никога няма да намерите подходящия? Ако и вие се разпознавате в тези редове, значи статията е именно за вас...

Най-лесният и оригинален избор, които ще ви отведе до решаване на проблема ще намерите в малкото изящно стъклено шишенце, пълно с ароматна течност. Точно така, парфюмът без съмнение е най-съкровения, най-сантименталния и най-разкошния подарък с който ще очаровате половинката си за „Свети Валентин“.

зимни парфюми, мъжки зимни парфюми, дамски зимни парфюми, зимни парфюми 2019, парфюми, парфюм, парфюмерия, козметика, мъжки парфюми, дамски парфюми, оригинални, тестер, тестери, tester, testeri, парфюмбг, парфюмибг, parfum, parfumibg, perfumes, perfume, cozmetics, kozmetika, нови парфюми, маркови парфюми, маркова парфюмерия, онлайн парфюми, онлайн парфюми, онлайн парфюмерия, online parfumi

Всеки си има по един или може би няколко любими аромата и не се разделят с тях. Това е вашият невидим отпечатък, който остава след вас и по който околните ви разпознават на мига. Това е наистина прекрасно, но в някои случаи парфюма, който толкова много обичаме не е подходящ за мястото където се намираме.

Сътворяването на един парфюм е истинска магия и изисква специални умения и разсъждения от страна на парфюмериста, а в някои случаи дори самия повод, по който се носят е ключа към създаването на цялостната композиция на аромата. Точно поради тази причина днес ще си говорим за изобилието от парфюми и това кога е най-удачно да ги „носим“.

За жените:

зимни парфюми, мъжки зимни парфюми, дамски зимни парфюми, зимни парфюми 2019, парфюми, парфюм, парфюмерия, козметика, мъжки парфюми, дамски парфюми, оригинални, тестер, тестери, tester, testeri, парфюмбг, парфюмибг, parfum, parfumibg, perfumes, perfume, cozmetics, kozmetika, нови парфюми, маркови парфюми, маркова парфюмерия, онлайн парфюми, онлайн парфюми, онлайн парфюмерия, online parfumi

Очарованието на сезоните се разкрива с чувството, което ни носят, в малките жестове, които са се превърнали в обичай, в спомена с любимия и разбира се с уханието, за което ни напомня. Нежност и ухание на цветя идва с пролетта, сладките и апетитни аромати са за лятото, екзотичните и пикантни акценти за есента, а зимата ни дарява с чувството на топлота и чар.

Смяната на сезоните се усеща както промяната на облеклото ни, така и в парфюмите, които използваме. Когато навън стане студено обличаме най-топлия си пуловер и се обръщаме с топъл и интензивен аромат. Тук ще намерите някои от най-добрите дамски и мъжки парфюми, подходящи за предстоящата зима. А сега нека първо да разберем как ще разпознаете зимния аромат.

Количка

 x 

Количката е празна

Нови Продукти