Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/parfumsbg/dev.parfumsbg.com/templates/lightbreeze-red/index.php on line 12
Блог

Категории

bezpl-dostavka1.jpg

Промоции

Днес ви представяме новият мъжки парфюм от Mont Blanc - Mont Blanc Legend Red. 

Легендите са изключителни истории, написани с мастило върху хартия и обезсмъртени за потомството и за вдъхновение. Точно като историята на Mont Blanc. Авангардна и визионерска, Maison пренаписва правилата на културата на писане и майсторството, постигайки легендарен статут чрез предоставяне на вълнуващи творения и емблематичен дизайн, включително едно от най-известните пишещи средства, Mont Blanc Meisterstück. Находчивостта, въображението и решителността са качествата, върху които е изграден легендарния статут на световноизвестната икона.

 

 

Light Blue Forever Pour Femme от Dolce&Gabbana е слънчев, чувствен и женствен дамски парфюм, който събужда спомени за дълги летни дни на Средиземноморското крайбрежие. Неговият плодово-цветен букет улавя нотките на напоени със слънце портокалови цветове и бели цветя, комбинирани с блясъка на характерните цитруси и хрупкава зелена ябълка, оставяйки след себе си пристрастяваща дървесна следа.

В парижки стил, изконно освободен, ориенталски-фужерен и със щипка модерност - това е L'Homme Rochas

Мъжката половинка на Mademoiselle Rochas, появила се в далечната 2020, е романтичен, чувствен и безстрашен мъжки парфюм за модерни господа.


Cool (as) Water! Yes, please!

Открийте изтънчената свежест на морето - дори да сте далеч от него. Как? С новият мъжки парфюм Cool Water Parfum от Davidoff.

В свят, в който пътят към самореализация е по-разнообразен от всякога, всяка съвременна жена има възможност да бъде свободната и женствена личност, която иска да бъде. Вдъхновявайки жизнена нова посока, BOSS ALIVE Парфюмна вода и BOSS Alive Тоалетна вода въплъщават желанията и стремежа на съвременните жени да живеят пълноценно.

Количка

 x 

Количката е празна

Нови Продукти