Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/parfumsbg/dev.parfumsbg.com/templates/lightbreeze-red/index.php on line 12
Блог

Категории

bezpl-dostavka2.jpg

Промоции

 

Всяка жена има свой стил. При някои той е силно изразен при други не чак толкова. Стилът на жената зависи не само от нейното облекло, което може да бъде елегантно, спортно или строго официално. В повечето случаи този вид стил зависи от работата с която се занимава дадена жена и изисканото от работодателя униформа.

Правилният за вас и за конкретния повод парфюм съвсем не е единствената задача, която имате, за да ухаете уникално и за да завършите визията си подобаващо. Съхранението на парфюми също е не по-малко важна задача. За да бъде парфюмът наистина траен и да не се развали с времето, ще трябва да положите малко грижи за него или по-конкретно да приложите следващите специални съвети и хитринки за случая:

Всъщност е много просто да използваме правилно парфюма си, така че да постигнем максимален резултат и да останем доволни. Научете десетте съвета как правилно да използвате парфюм:


Ако търсите оригинални парфюми, с неповторимо качество, достоно за всички ценители, но не знаете от къде, то можете да се възползвате от услугите на Parfumsbg.

Първото, което трябва да направим е да разграничим парфюм от тестер. Интересното обаче е, че съществена разлика няма. По дефиниция тестерите са едни и същи с парфюмите, които представляват. Разликата е в това, че тестерите на парфюми нямат опаковка или пристигат опаковани в бяла картонена опаковка, на която пише името на парфюма, някой път няма и капачка. Но са произведени на същото място, където се произвежда и парфюма.

Количка

 x 

Количката е празна

Нови Продукти

.....................................