Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/parfumsbg/dev.parfumsbg.com/templates/lightbreeze-red/index.php on line 12
Блог

Категории

bezpl-dostavka.jpg

Промоции

 

Зимата обикновено не е любимият сезон на много голяма част от хората по света. С настъпването на това време от годината много неща се променят около нас. Променяме начина по който се обличаме, сменяме любимите парфюми, които носим, сменяме прическата и т.н. В тази статия ще обърнем внимание именно на зимните ухания и топлината, които ни носят те. Кои са съставките, които един зимен аромат трябва да съдържа, за да го наречем такъв? Ако не сте убедени, че ги разпознавате начуете повече в статията.

С дъх на сладка канела, току що настърган джинджифил и леко пикантна нотка на черен пипер. Визуализирахте ли си този невероятен аромат?

Пикантните нотки пленяват нашите сетива и са известни от край време, не само в кулинарния бранш, но и навсякъде около нас. Те заемат и едно много специално място в парфюмерийния бранш. Подправките са най-използваните естествени суровини при създаването на парфюм, чиято гама е пикантна, ориенталска или дървесна.

Интересен факт е, че уханието на някой парфюм може да провокира някои спомени. Това се дължи на това, че обонятелния нерв се намира в близост до част от мозъка, свързана с емоционалната памет. Това е и причината, поради която разминавайки се с някои на улицата и усетим неговия парфюм ще предизвика някакъв спомен у нас.

 

В разгара на най-топлият сезон от година имаме нужда от нещо, което да ни носи свежест, енергия и позитивност. Има ли нещо по-добро за сетивата от цитрусовите аромати?


Мислено се пренасяме в онези бленувани дни и нощи, в които сме на плажа с коктейл в ръка или сме отправили поглед към поредния планински връх, който искаме да покорим. Днес ви предлагаме няколко вечни аромати, които може да се превърнат във вашите нови любими парфюм. Селектирахме специално за вас най-добрите цитрусови ухания, които биха били идеални за лятото, а защо не и за всички сезони?

При изборът на парфюми, мъжете също са придирчиви и се стремят не само да му харесва, но и да отразява същността му.


Подбрахме списък с 5-те най-добри мъжки аромати за 2021 година, които заслужават да бъдат във вашата колекция. Прочетете кои са  най-силно въздействащите парфюми:

Количка

 x 

Количката е празна

Нови Продукти