Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/parfumsbg/dev.parfumsbg.com/templates/lightbreeze-red/index.php on line 12
Блог

Категории

bezpl-dostavka.jpg

Промоции


Ако търсите оригинални парфюми, с неповторимо качество, достоно за всички ценители, но не знаете от къде, то можете да се възползвате от услугите на Parfumsbg.

Първото, което трябва да направим е да разграничим парфюм от тестер. Интересното обаче е, че съществена разлика няма. По дефиниция тестерите са едни и същи с парфюмите, които представляват. Разликата е в това, че тестерите на парфюми нямат опаковка или пристигат опаковани в бяла картонена опаковка, на която пише името на парфюма, някой път няма и капачка. Но са произведени на същото място, където се произвежда и парфюма.Знаем че да се избира подарък за мъж си е трудна работа. Ако пък се спрем на нещо, не се знае дали ще го харесат. В тази статия ще разгледаме силния пол от към… астрологическа гледна точка – ще изберем подходящите мъжки парфюми от Parfumsbg според зодията.

Овенът е упорит, честен и енергичен. Няма търпение и казва това, което мисли. Точно такива трябва да са и дамите – открити, ако искат да го впечатлят. Ароматът, с който ще се появите пред него трябва да е искрен, силен и завладяващ.

 

 Имате няколко любими парфюма и искате да им се наслаждавате? Има решение, което ще ви помогне да смесвате ароматите

 

В днешната статия ще ви представим как се нанасят правилно различни парфюми така, че ефекта да е повече от задоволителен.

 

Първите абитуриентски балове съвсем скоро ще започнат, и ако вие все още нямате подарък, а ви предстои подобно мероприятие през следващите няколко седмици, може би тези парфюми които ще изброим ще са най-добрия подарък за абитуриенти.

Количка

 x 

Количката е празна

Нови Продукти