Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/parfumsbg/dev.parfumsbg.com/templates/lightbreeze-red/index.php on line 12
Блог

Категории

bezpl-dostavka1.jpg

Промоции

 

Парфюмът ви е слаб или пък твърде силен, интензивността не ви е по вкуса, но обичате точно този аромат и искате да го нагодите според личните си предпочитания? Възможно ли е това?

Естествено, че е възможно на практика няма невъзможни неща (или те са твърде малко), но конкретно трайността и интензивността на парфюма могат да се контролират с няколко лесни стъпки. Преди да стигнем до тях обаче трябва да сме сигурни за още няколко неща свързани косвено с трайността и интензивността на всеки един парфюм!

Във вълшебния свят на парфюмите Van Cleef & Arpels бялото се асоциира с чистота, сияние, блясък.
Точно като Patchouli Blanc - третото "бяло" офлактивно пътешествие на бранда от 2019 г. - насам.

H като Hermès, Homme (мъж), Hours (часа).24 изразява отношение към времето и връзка с къщата, намираща се на 24 Rue du Faubourg Saint-Honoré.

Новият мъжки парфюм на Hermes - H24 разкрива интензивна сила, свидетелство за нова енергия. Той може да е вашият изискан спътник 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

Днес ви представяме новият мъжки парфюм от Mont Blanc - Mont Blanc Legend Red. 

Легендите са изключителни истории, написани с мастило върху хартия и обезсмъртени за потомството и за вдъхновение. Точно като историята на Mont Blanc. Авангардна и визионерска, Maison пренаписва правилата на културата на писане и майсторството, постигайки легендарен статут чрез предоставяне на вълнуващи творения и емблематичен дизайн, включително едно от най-известните пишещи средства, Mont Blanc Meisterstück. Находчивостта, въображението и решителността са качествата, върху които е изграден легендарния статут на световноизвестната икона.

 

 

Light Blue Forever Pour Femme от Dolce&Gabbana е слънчев, чувствен и женствен дамски парфюм, който събужда спомени за дълги летни дни на Средиземноморското крайбрежие. Неговият плодово-цветен букет улавя нотките на напоени със слънце портокалови цветове и бели цветя, комбинирани с блясъка на характерните цитруси и хрупкава зелена ябълка, оставяйки след себе си пристрастяваща дървесна следа.

Количка

 x 

Количката е празна

Нови Продукти