Категории

bezpl-dostavka.jpg

Промоции

С дъх на сладка канела, току що настърган джинджифил и леко пикантна нотка на черен пипер. Визуализирахте ли си този невероятен аромат?

Пикантните нотки пленяват нашите сетива и са известни от край време, не само в кулинарния бранш, но и навсякъде около нас. Те заемат и едно много специално място в парфюмерийния бранш. Подправките са най-използваните естествени суровини при създаването на парфюм, чиято гама е пикантна, ориенталска или дървесна.

Интересен факт е, че уханието на някой парфюм може да провокира някои спомени. Това се дължи на това, че обонятелния нерв се намира в близост до част от мозъка, свързана с емоционалната памет. Това е и причината, поради която разминавайки се с някои на улицата и усетим неговия парфюм ще предизвика някакъв спомен у нас.

 

В разгара на най-топлият сезон от година имаме нужда от нещо, което да ни носи свежест, енергия и позитивност. Има ли нещо по-добро за сетивата от цитрусовите аромати?


Мислено се пренасяме в онези бленувани дни и нощи, в които сме на плажа с коктейл в ръка или сме отправили поглед към поредния планински връх, който искаме да покорим. Днес ви предлагаме няколко вечни аромати, които може да се превърнат във вашите нови любими парфюм. Селектирахме специално за вас най-добрите цитрусови ухания, които биха били идеални за лятото, а защо не и за всички сезони?

При изборът на парфюми, мъжете също са придирчиви и се стремят не само да му харесва, но и да отразява същността му.


Подбрахме списък с 5-те най-добри мъжки аромати за 2021 година, които заслужават да бъдат във вашата колекция. Прочетете кои са  най-силно въздействащите парфюми:

В предишната статия ви запознахме с 10 интересни факти за парфюмите, които може би не знаете и сега ще допълним тази информация с още десет. Прочетете в следващите редове какво предизвиква щастието и какъв аромат свързваме с него.

Количка

 x 

Количката е празна

Нови Продукти