Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/parfumsbg/dev.parfumsbg.com/templates/lightbreeze-red/index.php on line 12
Блог

Категории

bezpl-dostavka2.jpg

Промоции

В свят, в който пътят към самореализация е по-разнообразен от всякога, всяка съвременна жена има възможност да бъде свободната и женствена личност, която иска да бъде. Вдъхновявайки жизнена нова посока, BOSS ALIVE Парфюмна вода и BOSS Alive Тоалетна вода въплъщават желанията и стремежа на съвременните жени да живеят пълноценно.

Не съществува огромна разлика между парфюм и тестер. Съдържанието в шишенцето на тестера отговаря съвсем точно както и в оригиналния парфюм. За разлика от парфюмите тестерите обикновено пристигат в картонена опаковка, надписана с името на парфюма. Те се произвеждат в същата фабрика, както и парфюмите. 

 

Оригиналните парфюми най-често се разграничават на мъжки и дамски. Каква обаче в действителност е тяхната разлика? Вярно е, че дамските парфюми са по-леки и в повечето случай се усещат по-осезаемо, но само това ли е …..? В следващите редове ще ви запознаем с тази мистерия.

Интересен факт е, че уханието на някой парфюм може да провокира някои спомени. Това се дължи на това, че обонятелния нерв се намира в близост до част от мозъка, свързана с емоционалната памет. Това е и причината, поради която разминавайки се с някои на улицата и усетим неговия парфюм ще предизвика някакъв спомен у нас.

 

Зимата обикновено не е любимият сезон на много голяма част от хората по света. С настъпването на това време от годината много неща се променят около нас. Променяме начина по който се обличаме, сменяме любимите парфюми, които носим, сменяме прическата и т.н. В тази статия ще обърнем внимание именно на зимните ухания и топлината, които ни носят те. Кои са съставките, които един зимен аромат трябва да съдържа, за да го наречем такъв? Ако не сте убедени, че ги разпознавате начуете повече в статията.

Количка

 x 

Количката е празна

Нови Продукти