парфюми, парфюм, парфюмерия, козметика, дамски парфюми, мъжки парфюми, оригинални, тестер, тестери, tester, testeri, парфюмбг, парфюмибг, parfum, parfumibg, perfumes, perfume, cozmetics, kozmetika, нови парфюми, маркови парфюми, маркова парфюмерия, онлайн парфюми, онлайн парфюми, онлайн парфюмерия, online parfumi

Сезоните носят в себе си различни спомени и настроения – понякога те са хубави, друг път лоши, но винаги оставят един траен и запомнящ се момент … момент, който ще ни припомня за най-милите ни хора и съкровени мигове. Те ни напомнят за уханието на разцъфналите дръвчета през пролетта, за сладостта на лятото, за пъстротата на есента и за красотата на белите поля и топлината на зимата.


Със смяната на сезоните не подменяме само гардероба си, но и парфюмите, които използваме. Навлизайки в зимния период и най-вече когато температурите навън станат минусови, ние имаме нуждата от топъл и интензивен парфюм. В следващите редове можете да прочетете какви дамски парфюми ще ви предложим за зимен сезон 2018/2019.
Но нека преди това да видим кои са характерните нотки на зимните парфюми и как да ги разпознавате.


Стане ли дума за зимни аромати ориенталските парфюми заемат челните места. Най-често срещаните нотки в тях са тези на мускуса, амбрата, ориенталските и кашмирените ухания, както аромата на нежните цветя, като орхидеята например. В по-наситените и интензивни парфюми може да усетите още и уханията на тамяна, пудровите нотки и цветето жасмин самбак.


А кои са дамските зимните парфюми за 2019?

Макар не толкова скоро лансирани, тези дамски парфюми ще бъдат винаги актулни, дръзки и пленителни. 

Armani Sì Passione – това определено е дамския аромат за тази зима, на който винаги може да разчитате да ви завладее с очарователен, страстен и чувствен плодово-цветен аромат. Потопете се в пленителните зимни акорди на женствения жасмин, сладострастната ванилия и пикантността на розовия пипер.


Bvlgari Goldea The Roman Night EDP


С този дамския парфюм ще се почувствате като римската богиня на красотата - Венера, с едно напръскване ще се облеете със сила и великолепие. Пленителното ухание, създадено от Алберто Морилас, носи божествения аромат на черница, чиято съставка още от Древен Рим е почитана главно заради лечебните си свойства, както и способността и да се превръща в мощен афродизиак. Ароматът леко и ефирно следва свежите нотки на бергамота, черния пипер, жасмина, божура и мек мускус. Цялата тази съвкупност прави аромата още по наситен, напълно способен да разпали сетивата на мъжете.


Montale Aoud Lavender EDP UNISEX


Montale Aoud Lavender е един истински шедьовър сред флоралните аромати с ориенталски привкус, напълно типичен за нишовата парфюмерия. В него се открояват наситените нотки на агарово дърво (oud) и лавандулата, нежно преплетени с аромата на пачули и цветя и свежестта на бергамота и лимона.