пролетни парфюми, парфюми, парфюм, парфюмерия, козметика, мъжки парфюми, дамски парфюми, оригинални, тестер, тестери, tester, testeri, парфюмбг, парфюмибг, parfum, parfumibg, perfumes, perfume, cozmetics, kozmetika, нови парфюми, маркови парфюми, маркова парфюмерия, онлайн парфюми, онлайн парфюми, онлайн парфюмерия, online parfumi

Ако искате да научите кои парфюми ще са най-актуалните за тази година не пропускайте да прочетете тази статия.

Без съмнение флоралните парфюми ще бъдат сред най-хитовите за пролетно-летния сезон. Те са идеални за заформящите се модни тенденции, както и за онези които обичат свежестта и уханието на цветните и пъстри аромати.

Сред най-предпочитаните парфюми за тази година ще са именно цветните и пъстри благоухания. Многообразието от флорални аромати е наистина много голямо. Бихте могли да се спрете на някой от любимите си цветни ухания, който отдавна се каните отново да си вземете, но поради факта, че се позовавате на „модата“ не сте си го купили. А, ако все още не разполагате с любимо цветно ухание, можете да се спрете на някое от нашите предложения.

Ще започнем с едно актуално и цветно ухание - Chloé Nomade – изискан и пъстър парфюм за жени. Той е идеален за всекидневието и естествено за топлите дни от годината. Също така бихте могли да заложите и на Gucci Bloom Nettare di Fiori. Онова, което ще ви направи впечатление при този дамски парфюм, е шишенцето, то ви загатне какво да се крие в него – ухание на пролетни цветя.

Сладка ванилия, апетитен шоколад и ароматна канела

Звучи доста изкушаващо, нали? Тези три съставки присъстват във формулите на фините гурме ухания, които ще бъдат актуални тази година. Бихте могли да ги откриете в следните аромати: Thierry Mugler Angel  – изключително наситен аромат на канела, ванилия и карамелено-шоколадова есенция. Този дамски парфюм е готов да задоволи дори и най-високите изисквания за сладост. Мъжкият вариант на този гурме парфюм е Mugler A*Men. Той е перфектния аксесоар, с помощта на който ще очаровате всяка дама. В него също присъстват нотките на ванилията и карамела, подплатени с ароматните ухания на кафето, кехлибара, меда и млякото. Друг подобен аромат е Hugo Boss Boss Bottled Intense. Сандалово дърво, ветивер и ароматната канела са част от луксозното Intense съчетание.

Очарователни и креативни шишенца

За дамите, които обожават да слагат парфюма си в дамската чанта, специално за тях парфюмеристите са създали лъскави, креативни и бляскави шишенца. Paco Rabanne Lady Million Lucky ще ви заплени с характерната си за серията бутилка във формата на диамант. Плодово-цветното съчетание на уханието е идеално за вечерите с приятели, а с нестандартното шишенце няма да останете незабелязани.

Yves Saint Laurent Manifesto – това е точното попадение за жените, които търсят различна и актуална опаковка. Диамантът в центъра много наподобява на извивките на фината и загадъчна жена. Неповторима луксозна скъпоценност, която да добавите към колекцията си. А, като заговорихме за колекции, не можем да пропуснем да не споменем, че жените имат няколко цвята червила. Вероятно това е и причината от Cacharel да изработят невероятния дамски парфюм Cacharel Yes I Am точно с шишенце във формата на червило.

Финализираме с едно скандално и ароматно ухание, поставено в едно скандално шишенце - Jean Paul Gaultier Scandal By Night. Независимо, че е от скоро на пазара, този вече си има много почитателки.

Това бяха модните изкушения при парфюмите за тази година. Пъстро и деликатно пролетно ухание, а за мрачните дни от месеца се потопете в света на ароматните нотки на ванилията и канелата. И както казахме - колкото по-креативно и искрящо е шишенцето, толкова по-добре!