летни парфюми, дамски летен парфюм, мъжки летен парфюм, летни парфюми 2019, парфюми, парфюм, парфюмерия, козметика, мъжки парфюми, дамски парфюми, оригинални, тестер, тестери, tester, testeri, парфюмбг, парфюмибг, parfum, parfumibg, perfumes, perfume, cozmetics, kozmetika, нови парфюми, маркови парфюми, маркова парфюмерия, онлайн парфюми, онлайн парфюми, онлайн парфюмерия, online parfumi

В тази статия сме ви подготвили нови три летни парфюми, които всяка жена трябва да притежава през 2019 г. Може би вече ги имате и сте разбрали, че те са точно това от което имате нужда. Все пак нека да видим летните ни предложения.

Започваме с един много познат слънчев и приятен аромат от Christian Dior – Joy - истинска феерия от лъчезарност излъчва ароматното сърце на Dior. Няма как да останете равнодушни пред този летен парфюм - той е опиянение от цветни изкушения и цитрусови въздишки, Joy определено ще завладее сетивата ви. Зашеметяващ аромат, който нежно ще ви приюти в топлата и прегръдка от фини и кремообразни нотки. Топъл, нежен блян, който ще ви донесе истински комфорт и неизразимо щастие. Композицията включва експлозия от ароматните нотки на бергамота, мандарината, жасмина, прасковата, розата и касиса, умело съчетани с дървесните нюанси на пачули, кедър, сандалово дърво и разбира се аромата на привличането - мускус.

Armani Acqua di Gioia е парфюмът, които ще ви даде едновременно свежестта и сладостта от която имате нужда през топлите летни дни. Аромат, който успокоява, но и предизвиква.

С едно впръскване той ще ви припомни за топлия летен бриз. А с още едно ще създаде перфектното чувство за хармоничност, което може да се създаде между човека и природата. Това определено е аромата на море.

Дайте на сетивата си глътка свежест в забързаното ежедневие и направете, така че всеки ден да бъде празник, изпълнен с ароматите на Армани - олицетворение на женственост, изкушение и съблазън.

Armani Sì Fiori

Прелестна и чувствена, тоалетната вода Armani Sì Fiori е олицетворение на ефирните и изтънчени нотки на цветята. Пламенният аромат припомня за озарената слънчевите лъчи средиземноморска градина, Неподправена и оригинална, Armani Sì Fiori е въплъщение на детската усмивка – чиста, непринудена, без фалш и преструвки.

С първото впръскване веднага ще усетите прилива от свежест, благодарение на озаряващите нотки на мандарината и черния касис. В сърцевината си уютно са се настанили чувствените тонове на нероли и рози, които добавят типичен шипров привкус. А за един грандиозен финал се долавят нотките на белият мускус и ванилията.