Категории

bezpl-dostavka.jpg

Facebook - Парфюми

kirkland windshield repair

Нови дамски парфюми за 2018 г. – част 2

Mancera Black Vanilla

С какво бихте асоциирали тропическа нощ. Разбира се с нощното небе окъпано в безброй малки светлинки и озарената от тях синя покривка на океана. Този дамски парфюм е най-чувствения и съблазнителен аромат, които събира в себе си всички екзотични нощни цветя.

1 4 90x90

Mancera Musky Garden

Mancera олицетворява един наистина изискан аромат в градината на мускуса. Навлизайки в тази ароматна градина първо попадаме на пенливия сицилиански бергамот, който перфектно се съчетава с блажените аромати на червена боровинка и на бялата праскова. Навлизайки в същината на тази ароматна градина се сблъскваме с опияняващото изящество на деликатния ирис, сладострастната българска роза и пламенния индийски жасмин. А в самия и край попадаме на пачули от Суматра, вкусен мускус, апетитна малина и къпина, приютени в кехлибар.

Прочети още: Нови дамски парфюми за 2018 г. – част 2

Нови дамски парфюми 2018 г. – част 1

"Земята се върти, това е всичко. Можеш да се въртиш заедно с нея или пък да спреш, за да протестираш, в резултат на което да бъдеш изхвърлен от движението й", е написал Стивън Кингв „Зеленият път“. Оказал се е наистина много прав. Животът винаги предлага нови и нови неща, всичко неизменно се обновява …….застояването на едно място не намира приложение в забързаното ни ежедневие. Не става дума само за глобалните въпроси, но и за дребните женски удоволствия като например хубавия парфюм.

 

маркови парфюмиМакар мирогледа на парфюмерията погледнат отстрани да изглежда закостенял – най-желаните нотки са разкрити, ароматните класове открай време са установени, а от милионите парфюмеристи най-уважаваните са снижени до един малък списък... И въпреки всичко всеки месец се удивляваме на нови впечатления, които учудват въображението ни и внасят блаженство на носа ни! Заради това в днешната статия ще ви покажем с новостите, които са приготвени за дамите и ще научим дали парфюмеристите ще успеят да поразят капризната си публика.

Прочети още: Нови дамски парфюми 2018 г. – част 1

Разкошни парфюми за ценни хора

Марков парфюмНахвърляхме щрихи около очертанията на силуета на нашия получател. Предложихме и няколко основни направления при избора на перфектния аромат. Сега ще опишем някои по-точни детайли към общата картина и ще запълним образа й, така че да получим перфектния аромат – той трябва да бъде неповторим, луксозен и впечатляващ.

В конкретната случка като тази вие не просто е необходимо да подарите благоуханен аромат, припомнящ хубави моменти, усещания и трепети. Нужно е да се спрете на такъв, който е същинска творба на Пикасо, излъчващ блясък, неповторимост, направен само за експерти.

Прочети още: Разкошни парфюми за ценни хора

Мъжки и дамски парфюми за хора, които си имат всичко

parfНа всички ни се е случвало да попаднем в положение, при което е необходимо да изберем подарък за личност, разполагащ с всичко, което му е нужно. В подобни случай на човек често му хрумват невероятни и безумни идеи за подарък. За да не се стига до там, взехме решение да ви представим тази статия, която има за цел да ви покаже защо в някои случаи е добре да се придържате към базата и да отправите поглед към важните неща, които трябва да се притежават и които никога не са излишни.

Прочети още: Мъжки и дамски парфюми за хора, които си имат всичко

История на парфюмите и ароматите


amouage myths dtОт началото на записаната история хората се опитват да маскират или да подобряват собствената си миризма, като използват парфюм, който емулира приятната миризма на природата. Много естествени и изкуствени материали са използвани, за да направят парфюмът да се прилага върху кожата и дрехите, да се поставят в почистващи и козметични средства или да се ароматизира въздуха.

Прочети още: История на парфюмите и ароматите

Количка

 x 
Количката е празна

.....................................