Категории

bezpl-dostavka.jpg

Facebook - Парфюми

kirkland windshield repair

Есенни парфюми 2018

Продължаваме с нашата есенна колекция от дамски и мъжки парфюми... А какво сме ви подготвили сега? Може би нещо, което вече ви е познато или ще намерите някои нов и завладяващ аромат.

Beautiful Belle by Estée Lauder

Estee Lauder Beautiful Belle Eau de Parfum, парфюми, парфюм, парфюмерия, козметика, дамски парфюми, мъжки парфюми, оригинални, тестер, тестери, tester, testeri, парфюмбг, парфюмибг, parfum, parfumibg, perfumes, perfume, cozmetics, kozmetika, нови парфюми, маркови парфюми, маркова парфюмерия, онлайн парфюми, онлайн парфюми, онлайн парфюмерия, online parfumiТози дамски парфюм олицетворява вечната и непокорна любов.

Първо е тръпката: Разкрийте възторга от новата любов. Неочакваният и провокативен привкус на аромата идва от сочните нотки на личи, който донасят неповторимия и изумяващ поврат. Подобно на пърхащите пеперуди на любовта романтичните венчелистчета на розата, цвета от круша и закачливата мимоза изпълват въздуха с вълшебния образ на любовта.


След това е романтиката: Тайничко сгушено навътре в сърцето се спотайва вълшебството. И след цветното очарование идва и флоралния букет, разкриващ харизматичната комбинация от омайващи цветенца с радостната и непринудена лъчезарност на портокаловия цвят и гарденията. Собствената технология, улавяща необикновения аромат на двете цветенца създава ексклузивната нотка на Estée Lauder. Звездната нотка е перфектно съчетана с нежната прегръдка на туберозата, сътворявайки една божествен и сияен парфюм.


И накрая е обещанието: Любов, неизмерима и вечно жива. Финалните щрихи на парфюма напомнят за „Хиляда и една нощ“, благодарение на богатия си ориенталски подпис. Пластове от Ambrox, изящните Orris Absolute и Blush Suede показват непокорната и съблазнителна страна. Сладострастният марципанов мускус придава една по-чувствена и женствена аура.

Прочети още: Есенни парфюми 2018

Новите дамски парфюми за тази есен идват от емблематичните Lancome, Armani и Prada

Те са сътворени, за да навлязат и в най-затънтените места на вашите сърца и да останат там завинаги.


La Nuit Trésor À La Folie от Lancôme


la nuit tresor a la folie, lancome, дамски парфюми, парфюми, парфюм, парфюмерия, онлайн парфюми, онлайн парфюми, оригинални, парфюмбг, парфюмибг, parfum, parfumibg, perfumes, perfume, онлайн парфюми, онлайн парфюми, онлайн парфюмерия, online parfumi, нови парфюмиБогатото и наситено благоухание, разголва дори и най-слабия копнеж за неконтролируемо очарование. Ослепителната роза дамасцена перфектно се съчетава с прелъстителните нотки на ванилия, пачули и семена. Новият дамски парфюм акцентира върху красотата и създава невероятни и незабравими нощи, изпълнение с очарование и женственост.

Прочети още: Новите дамски парфюми за тази есен идват от емблематичните Lancome, Armani и Prada

Нови дамски парфюми, специално предназначени за тази есен

carolina herrera 212 vip party fever

Парфюмните гиганти Carolina Herrera, Paco Rabanne, Bvlgary и Gucci са едни от най-харесваните и заемат централно място на етажерките на българската аудитория и по-специално представителките на нежния пол. Поради тази причина сме убедени, че надали ли има жена, която да остане незаинтересована към най-новите им дамски парфюми.

212 Vip Party Fever Carolina Herrera for women

Новият дамски парфюм от Carolina Herrera - 212 Vip Party Fever е един невероятен флорално-плодов микс от ликьор от личи и сочна малина. Средните нотки на дамския парфюм са смесица от свежата феерия на жасмин и морски бриз, а базовите са подчинени на дървесните нюанси – сандалово дърво и мускус.

Прочети още: Нови дамски парфюми, специално предназначени за тази есен

Свежи парфюми за лято 2018 Част 2

29767d77274f4dad991212eafb9705190В допълнение към предишните неустоими аромати днес сме ви подготвили още предложения, на които не няма да можете да устоите.

Жасмин и зелен чай

Апетитното ухание на жасмина, които символизира на чистота и сила, е главния аромат през лято 2018. Свежото благоухание на жасмин долавяме в дамския парфюм Calvin Klein Beauty, умело съчетан с кедър и мускус. А неустоимия зелен чай, смело се завръща в колекциите от парфюми, вдъхновени от Азия. Оригиналният нишов парфюм на Creed „Asian Green Tea“ се посвещава на типичния „азиатски зелен чай“. Очарователното и впечатляващо чувство на чая положено в сърдечните нотки на ароматното съчетание запазва традиционните си качества в парфюма и наистина притежава възбуждащ ефект на възприятията.

Прочети още: Свежи парфюми за лято 2018 Част 2

Свежи парфюми за лято 2018

парфюмиПредоставяме ви освежаващи идеи, с които можете да обогатите асортимента си от парфюми и да излъчвате свежест през целия ден. Ние Наясно сме с летните тенденции и искаме и вие да се почувствате магнетични и обаятелни.

Какви ухания носи 2018 година

Напоследък от всички страни на модната и козметичната индустрия се залага на строгата индивидуалност. Тенденцията, която целят всички е да създават продукти, които са единствени по рода си – невиждано уникални и автентични. Нуждата да имаме скъп парфюм на някои дизайнер или  парфюмерист, които са на мода, отшумява и акцента отново е насочен към собственика на благоуханието.

Прочети още: Свежи парфюми за лято 2018

Количка

 x 
Количката е празна

....................................