Категории

bezpl-dostavka.jpg

Facebook - Парфюми

kirkland windshield repair

Dior Poison Girl Eau De Toilette – новият дамски парфюм

Dior Poison Girl Eau De Toilette – новият дамски парфюм


Dior Poison Girl Eau De Toilette, дамски парфюми, нови парфюми, маркови парфюми, маркова парфюмерия, онлайн парфюми, онлайн парфюми, онлайн парфюмерия, online parfumi, Под девиза „Аз не съм момиче, Аз съм Отрова“ дизайнерската къща Dior пусна на пазара благоуханието Poison Girl. Ароматът е сладък и опияняващ и ще ви привлече неусетно в една апетитна градина от уханните комбинации на горчивия портокал, два вида рози, бадеми, ванилия, толу балсам и дървесните нотки. Дамският парфюм веднага става известен сред младоликите цените на марката, а именно младите бунтарки, които преследват мечтите си.


И само една година по-късно на пазара се появява отново Poison.


Новият парфюм е под формата на тоалетна вода, все така свеж и „опасен“. Това е аромата на едно ново поколение, което може да наслади на цялото великолепие на „отровата“ и е посветен на женската същност, която е по-освободена, смела и непокорна от всякога.

Прочети още: Dior Poison Girl Eau De Toilette – новият дамски парфюм

Calvin Klein CK All нов парфюм за 2017 г.

Calvin Klein CK All нов парфюм за 2017 г.


Calvin Klein, Calvin Klein CK All, дамски парфюми, мъжки парфюми, нови парфюми, маркови парфюми, оригинални, парфюмбг,парфюмибг,parfum,parfums,parfumsbg,parfumi,parfumibg,perfumes,perfumeНовият парфюм, които е допълнение към популярните унисекс ароматите на дизайнерската къща Calvin Klein.CK All ще зарадва всички почитатели на унисекс благоуханията радостни с лансирането си на пазара през вече изминалия месец февруари.

Девизът на новия парфюм е „Be One. Be All. Just Be.“ или в превод звучи така - Бъди Първи. Бъди Всичко. Просто Бъди.

А хубавата вест е, че парфюма няма да е лимитиран и феновете на унисекс ароматите ще се насладят на благоуханието за по дълъг период от време.

Новият парфюм е едно къстче от пая от основната колекция на унисекс ароматите, която стартира през 1994г. с CK One и следващото благоухание от 1996г. CK Be.

Прочети още: Calvin Klein CK All нов парфюм за 2017 г.

Dior ни представи нов мъжки парфюм

Dior ни представи нов мъжки парфюм

 

мъжки парфюми, онлайн парфюми, онлайн парфюми, нови парфюми, маркови парфюми, маркова парфюмерия, онлайн парфюми, онлайн парфюми, онлайн парфюмерия, online parfumiПрез изминалия месец Февруари модната къща Dior пусна на пазара нов парфюм Dior Homme Sport. Парфюмът е третото издание от серията Homme Sport, стартирана от оригиналния парфюм през 2008 и дооформен от последващото ухание от 2012г.

Парфюмеристът Francois Demachy преоткрива състава на мъжкия парфюм като го превръща в модерен, секси и изцяло съобразен с динамичния живот на съвременния мъж, чиято програма е препълнена с бизнес срещи, фитнес след края на работния ден и изпълнен с много положителни емоции нощен живот. 

Не случайно мотото на новия парфюм е „Life is a Playground – Животът е площадка за игра“. Рекламното лице на бранда е неповторимия и сексапилен актьор Робърт Патинсън, които си партнира си с красивата манекенка Камил Роу. Френската модна къща е придала на героя от „Здрач“ един сериозен и брутален образ. Видеото към рекламата е снимано в Ню Йорк като представя един динамичен и  никога нестихващ нощен живот изпълнен с хипнотични танцьорки, баскетболисти, скейтъри и много добра хореография.

Прочети още: Dior ни представи нов мъжки парфюм

Нов дамски парфюм за 2017 година – Armani Code Cashmere

Нов дамски парфюм за 2017 година – Armani Code Cashmere

 

парфюми, парфюм, парфюмерия, дамски парфюми, оригинални, тестер, тестери, парфюмбг, парфюмибг, parfum, parfumibg, perfumes, perfume, нови парфюми, маркови парфюми, маркова парфюмерия, онлайн парфюми, онлайн парфюми, онлайн парфюмерия, online parfumiДамските парфюми от колекцията на Armani Code продължават да се разширят и през тази година. След миналогодишния парфюм  CodeSatin Giorgio Armani ще ни зарадва с новия аромат Armani Code Cashmere. Дамският парфюм ще ви омагьоса с уникалното си съчетание от елегантност и пламенност.

Code Cashmere – като луксозната тъкан

Новият парфюм ще ви обгърне точно като чувствен, мек и топъл допир на кашмир върху гола кожа. Чувствения и покоряващ аромат ще ви грабне още от самото начало. Парфюмеристите Carlos Benaim и Dominique Ropion, които сътвориха оригиналния парфюм са съхранили ориенталско-флоралния мотив и характерния му допир на линията – портокаловия цвят е поместен във връхните нотки, съвместно с чара на арабския жасмин Самбак. Сърцевината на новия парфюм е заета от хелиотроп, ирис и бадемово мляко, предвождащи към енергичната основа, композирана от тамян, базови акорди на кожа, пачули и елегантен велур.

Прочети още: Нов дамски парфюм за 2017 година – Armani Code Cashmere

Нов мъжки парфюм Azzaro Chrome Pure

Нов мъжки парфюм Azzaro Chrome Pure

 

нови парфюми, мъжки парфюми, онлайн парфюми, онлайн парфюми, „Обещание за миг чистота“ – това е мотото на новия парфюм, представен ни в началото на годината от дизайнерската къща Azzaro. Новото благоухание е част от колекцията парфюми Chrome, която беше стартирана през далечната 1996г.

Тя беше вдъхновена от Средиземноморието и кристалната връзка между баща и син. Присъствието на силната връзка изразява спонтанните и непринудени моменти. Те са израз също така и на новото модерно поколение и неподтиснатите бащи, които не се плашат да приемат ролята си в пълна степен. Новият парфюм е цитрусово- дървесен аромат и съхранява специфичната чистота на оригинала.

Azzaro Chrome Pure е сътворен от парфюмеристите Jacques Huclier и Olivier Pescheux. Те разработват съчетанието, като към него допълват две нови съставки: дървото Akigala, което придава пикантното усещане и тонка – изключително ефирен и сладникав ефект, с динамично нагорещен и опиянителен темперамент. Композицията изразява модела на „момента на трите слънчеви целувки“:

Прочети още: Нов мъжки парфюм Azzaro Chrome Pure

Количка

 x 
Количката е празна