ПАРФЮМИ | Оригинални Парфюми | Нови Парфюми | Козметика Мъже, Жени - Блог

Категории

bezpl-dostavka.jpg

Facebook - Парфюми

kirkland windshield repair

Свежи парфюми за лято 2018

парфюмиПредоставяме ви освежаващи идеи, с които можете да обогатите асортимента си от парфюми и да излъчвате свежест през целия ден. Ние Наясно сме с летните тенденции и искаме и вие да се почувствате магнетични и обаятелни.

Какви ухания носи 2018 година

Напоследък от всички страни на модната и козметичната индустрия се залага на строгата индивидуалност. Тенденцията, която целят всички е да създават продукти, които са единствени по рода си – невиждано уникални и автентични. Нуждата да имаме скъп парфюм на някои дизайнер или  парфюмерист, които са на мода, отшумява и акцента отново е насочен към собственика на благоуханието.

Прочети още: Свежи парфюми за лято 2018

Нов дамски парфюм завладява женските сърца

Френската модна марка Cacharel ("Кашарел") се появява на пазара през 1962г. и води своето начало от китното градче Ним. Cacharel Amor Am 4a93d1a5878a6 90x90Създателят на това изкушение е Жан Боске.  Стартирайки своя бизнес път Cacharel наблягат на създаването на модна колекция с дамски дрехи, а напредвайки с идеите преминават и на следващата стъпка – създаването на парфюми и козметика. Техни музи се явяват не кои и да е, а женската аудитория. Дамските парфюми на Cacharel са с модерна конзистенция, която се харесва на всички.  Ще съществува жена, коят6о може да устой на парфюмите "Кашарел".

Прочети още: Нов дамски парфюм завладява женските сърца

Дамският парфюм J’adore- съблазнителната скъпоценност на Dior

Дамският парфюмChristian Dior J’adore е един от най-известните в света и е любим на много представители на нежния пол. През следваща година Диор ще празнуват 20 години от лансирането на този дамски парфюм. Позитивните рецензии говорят сами за себе си. Почитателите на аромата му остават верни вече двадесет години и продължават да си го купуват. Освен върлите му фенове всеки ден дамския аромат намира своя нов клиент и го запленява с харизматичното си благоухание. Дамският парфюм J’adore  не е изменян и очакванията за него са още много време да бъде в класацията на най-продаваните аромати.

Прочети още: Дамският парфюм J’adore- съблазнителната скъпоценност на Dior

Ухание от бъдещето

Парфюмерията винаги е била заинтригуваща наука – много повече усилие отива в улавянето на аромат, отколкото хората, незапознати с индустрията, могат да си представят.

ПарфимиПрез последните две десетилетия химиците са използвали иновативна технология, за да добавят още по-широка гама от ухания към палитрата на парфюмеристите, позволявайки им да създадат ухания, които никога не са били подушвани преди.

Прочети още: Ухание от бъдещето

Нови дамски парфюми за 2018 г. – част 2

Mancera Black Vanilla

С какво бихте асоциирали тропическа нощ. Разбира се с нощното небе окъпано в безброй малки светлинки и озарената от тях синя покривка на океана. Този дамски парфюм е най-чувствения и съблазнителен аромат, които събира в себе си всички екзотични нощни цветя.

1 4 90x90

Mancera Musky Garden

Mancera олицетворява един наистина изискан аромат в градината на мускуса. Навлизайки в тази ароматна градина първо попадаме на пенливия сицилиански бергамот, който перфектно се съчетава с блажените аромати на червена боровинка и на бялата праскова. Навлизайки в същината на тази ароматна градина се сблъскваме с опияняващото изящество на деликатния ирис, сладострастната българска роза и пламенния индийски жасмин. А в самия и край попадаме на пачули от Суматра, вкусен мускус, апетитна малина и къпина, приютени в кехлибар.

Прочети още: Нови дамски парфюми за 2018 г. – част 2

Количка

 x 
Количката е празна

...................................