Категории

bezpl-dostavka.jpg

Facebook - Парфюми

kirkland windshield repair

Мъжки и дамски парфюми за хора, които си имат всичко

parfНа всички ни се е случвало да попаднем в положение, при което е необходимо да изберем подарък за личност, разполагащ с всичко, което му е нужно. В подобни случай на човек често му хрумват невероятни и безумни идеи за подарък. За да не се стига до там, взехме решение да ви представим тази статия, която има за цел да ви покаже защо в някои случаи е добре да се придържате към базата и да отправите поглед към важните неща, които трябва да се притежават и които никога не са излишни.

Прочети още: Мъжки и дамски парфюми за хора, които си имат всичко

История на парфюмите и ароматите


amouage myths dtОт началото на записаната история хората се опитват да маскират или да подобряват собствената си миризма, като използват парфюм, който емулира приятната миризма на природата. Много естествени и изкуствени материали са използвани, за да направят парфюмът да се прилага върху кожата и дрехите, да се поставят в почистващи и козметични средства или да се ароматизира въздуха.

Прочети още: История на парфюмите и ароматите

Тестване и избиране на парфюми

Парфюм

Изпробвайте само шест аромати на всяко пътуване. Не претоварвайте аромати. Ограничете се да опитате най-много шест аромати. Това ще ви позволи да оцените напълно сложността на всеки аромат и няма да претоварите усещането за миризма. Тъй като вече сте ограничили вашите възможности, няма да е нужно да губите миризмата си от парфюми, които са неправилни за вас.

Прочети още: Тестване и избиране на парфюми

Как да изберем парфюм

 1.Изберете ценаови диапазон.

Adidas Pure Ligh 4af9a139a0700Парфюмът е луксозен артикул и неговата цена може да варира значително между продуктите. Някои парфюми са под 30 лева, други струват стотици левове. Преди да пазарувате, решете колко пари искате да похарчите за парфюм.

  • Ако парфюмът е подарък, помислете както за личните си финанси, така и за връзката ви с получателя на подаръка. Ако дадете на жена си парфюм, може да искате да похарчите повече от желаното за парфюм за приятел, който не знаете много добре.
  1. 2.Изберете концентрация на аромата.

Прочети още: Как да изберем парфюм

Ухание от бъдещето: Нова биотехнология в производството на парфюм - отключва аромати, които никога не са подушвани

Ухание от бъдещето: Нова биотехнология в производството на парфюм - отключва аромати, които никога не са подушвани

Парфюмерията винаги е била заинтригуваща наука – много повече усилие отива в улавянето на аромат, отколкото хората, незапознати с индустрията, могат да си представят.

През последните две десетилетия химиците са използвали иновативна технология, за да добавят още по-широка гама от ухания към палитрата на парфюмеристите, позволявайки им да създадат ухания, които никога не са били подушвани преди.

В продължение на хиляди години, ароматите са идвали директно от природата. Различни видове смоли са били събирани от дърветата и изгаряни като дар към боговете. Ароматни цветя и билки са били накисвани в олиа, за да пуснат аромата си преди да бъдат смесени и използвани.

Прочети още: Ухание от бъдещето: Нова биотехнология в производството на парфюм - отключва аромати, които никога не са подушвани

Количка

 x 
Количката е празна

.....................................