Категории

bezpl-dostavka.jpg

Facebook - Парфюми

kirkland windshield repair

Свежи парфюми за лято 2018 Част 2

29767d77274f4dad991212eafb9705190В допълнение към предишните неустоими аромати днес сме ви подготвили още предложения, на които не няма да можете да устоите.

Жасмин и зелен чай

Апетитното ухание на жасмина, които символизира на чистота и сила, е главния аромат през лято 2018. Свежото благоухание на жасмин долавяме в дамския парфюм Calvin Klein Beauty, умело съчетан с кедър и мускус. А неустоимия зелен чай, смело се завръща в колекциите от парфюми, вдъхновени от Азия. Оригиналният нишов парфюм на Creed „Asian Green Tea“ се посвещава на типичния „азиатски зелен чай“. Очарователното и впечатляващо чувство на чая положено в сърдечните нотки на ароматното съчетание запазва традиционните си качества в парфюма и наистина притежава възбуждащ ефект на възприятията.

Прочети още: Свежи парфюми за лято 2018 Част 2

Свежи парфюми за лято 2018

парфюмиПредоставяме ви освежаващи идеи, с които можете да обогатите асортимента си от парфюми и да излъчвате свежест през целия ден. Ние Наясно сме с летните тенденции и искаме и вие да се почувствате магнетични и обаятелни.

Какви ухания носи 2018 година

Напоследък от всички страни на модната и козметичната индустрия се залага на строгата индивидуалност. Тенденцията, която целят всички е да създават продукти, които са единствени по рода си – невиждано уникални и автентични. Нуждата да имаме скъп парфюм на някои дизайнер или  парфюмерист, които са на мода, отшумява и акцента отново е насочен към собственика на благоуханието.

Прочети още: Свежи парфюми за лято 2018

Нов дамски парфюм завладява женските сърца

Френската модна марка Cacharel ("Кашарел") се появява на пазара през 1962г. и води своето начало от китното градче Ним. Cacharel Amor Am 4a93d1a5878a6 90x90Създателят на това изкушение е Жан Боске.  Стартирайки своя бизнес път Cacharel наблягат на създаването на модна колекция с дамски дрехи, а напредвайки с идеите преминават и на следващата стъпка – създаването на парфюми и козметика. Техни музи се явяват не кои и да е, а женската аудитория. Дамските парфюми на Cacharel са с модерна конзистенция, която се харесва на всички.  Ще съществува жена, коят6о може да устой на парфюмите "Кашарел".

Прочети още: Нов дамски парфюм завладява женските сърца

Дамският парфюм J’adore- съблазнителната скъпоценност на Dior

Дамският парфюмChristian Dior J’adore е един от най-известните в света и е любим на много представители на нежния пол. През следваща година Диор ще празнуват 20 години от лансирането на този дамски парфюм. Позитивните рецензии говорят сами за себе си. Почитателите на аромата му остават верни вече двадесет години и продължават да си го купуват. Освен върлите му фенове всеки ден дамския аромат намира своя нов клиент и го запленява с харизматичното си благоухание. Дамският парфюм J’adore  не е изменян и очакванията за него са още много време да бъде в класацията на най-продаваните аромати.

Прочети още: Дамският парфюм J’adore- съблазнителната скъпоценност на Dior

Ухание от бъдещето

Парфюмерията винаги е била заинтригуваща наука – много повече усилие отива в улавянето на аромат, отколкото хората, незапознати с индустрията, могат да си представят.

ПарфимиПрез последните две десетилетия химиците са използвали иновативна технология, за да добавят още по-широка гама от ухания към палитрата на парфюмеристите, позволявайки им да създадат ухания, които никога не са били подушвани преди.

Прочети още: Ухание от бъдещето

Количка

 x 
Количката е празна

...................................