Категории

bezpl-dostavka.jpg

Facebook - Парфюми

kirkland windshield repair

С кои дамски парфюми ще привлечете мъжете?

пролетни парфюми, мъжки пролетни парфюми, дамски пролетни парфюми, пролетни парфюми 2020, парфюми, парфюм, парфюмерия, козметика, мъжки парфюми, дамски парфюми, оригинални, тестер, тестери, tester, testeri, парфюмбг, парфюмибг, parfum, parfumibg, perfumes, perfume, cozmetics, kozmetika, нови парфюми, маркови парфюми, маркова парфюмерия, онлайн парфюми, онлайн парфюми, онлайн парфюмерия, online parfumi

Ароматът на истинската и неповторима жена е като магнит за мъжете. Да запечатиш в съзнанието си уханието на дамски парфюм и винаги да го асоциираш с дамата на сърцето – това може да го постигне само една истинска ценителка, умееща да привлече и задържи към себе си вниманието на мъжа и то само с помощта на запомнящ се аромат.

Днес ще ви представим дамските парфюми, които мъжете боготворят. С помощта на тях ще покорите мъжките сърца в мига, в който се приближите до тях.

Доброто момиче, излъчващото мистериозност и привлекателност

Good Girl  е уханието, което ще пробуди дори и най-скритите инстинкти на мъжа. Ароматната композиция е перфектното съчетание с което моментално ще привличете вниманието върху вас. Комбинацията от тонка и тубероза пресъздава по уникален начин същността на жената. Тези аромати прилягат идеално на чувствените нотките на бадема и сандаловото дърво, ароматното кафе със сладкия вкус на какао и нежния акцент на бял жасмин Самбак.

Класическият аромат

Chanel №5 е най-запомнящия се аромат, превърнал се в олицетворение на изискания вкус и класа. Благоуханните акценти на бергамота, лимона, неролите и иланг-иланг са перфектно комбинирани с нотките на розата, момината сълза, ветивера и сандаловото дърво, а крайния резултат е парфюм, който всички обожават.

Женственост и непринуденост

Точно тези думи напълно отговарят на фарактера на Nina Ricci Premier Jour. Изискан и нежен, този дамски парфюм е напълно подходящ за деликатната и мила дама, която не се бой да покаже естествената си красота. Ефирният аромат приляга перфектно върху кожата ви, като придава неповторимо и чувствено излъчване. Ароматната композиция е съставена от нотките на гарденията, сладкия грах, деликатната орхидея и горски и мускусни базови акорди. Желаете да се различавате от другите и да предизвиквате възторг? Значи, това е аромата за вас.

Удивително и нежно излъчване

Точно такова е уханието на Bvlgari Omnia Crystalline Този дамски парфюм е предназначен за женствените и уверени дами. Ароматът е свеж и неустоим, включващ нотките на бамбук, сладка круша и екзотични плодове наши. Към тях са добавени акцентите на лотоса и амбрата, а цялостната композиция създава една скъпоценна идилия, разкриваща очарователна аура на уханието.

Парфюми, които не са за подценяване, аромати, които ще запомните завинаги!

Количка

 x 
Количката е празна