Категории

bezpl-dostavka2.jpg

Промоции

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Paco Rabanne Phantom
Подарете нов парфюм на важните за Вас хора
Yves Saint Laurent Libre
Добър подарък за всеки празник
Богат избор от качествени парфюми на достъпна цена
Качество и трайност
Оригинални парфюми
Аромата на Боговете
Нови парфюми с уникални аромати
Класа и аромат
Paco Rabanne Phantom
Подарете нов парфюм на важните за Вас хора
Yves Saint Laurent Libre
Добър подарък за всеки празник

Aigner Etienne No 1 Platinum EDT за мъже 100ml без кутия

ПечатEmail
Aigner Etienne No 1 Intense MT100
Базова цена:
Продажна цена с отстъпка
Цена: 64,00 лв
Отстъпка:
Описание

AIGNER N1 е символ на фина изработка и увеличава наследството на голямото семейство AIGNER.Допълва го със своя мъжки аромат, който е самата същност на лукс, изисканост и добър вкус.

AIGNER N1 Platinum е вълнуващ нов старт в колекцията AIGNER, която продължава да претендира с лукс, качество и модерност и обхваща философията на AIGNER N1.

Ароматът улавя характера на AIGNER N1, като едновременно с това се повишава със силата на основните елементи на земята в тяхното естествено състояние. Platinum е красив сребристо-бял метал, който представлява студен елемент, сила и чистота. Символизира още успех и производителност. Неговите постижения и успехи се дължат на неговата решителност.

Пикантни, дървесни полутонове дават тази дълбочина на аромат и дълголетие.

Една вълнуваща топ бележка на мандарин, бергамот, Ozonic, Orange, тамаринд, кардамон, черен пипер, карамфил и хрупкави листа от мента донасят топлота и свежестта на Средиземно море.

Пикантни, дървесни нотки в сърцето на аромата, подчертани с кардамон, кориандър и черен пипер се комбинират с топла, гладка основа и се съчетават с кристал Amber, Vanilla Guaiacwood, олибан, пачули, сандалово дърво, мъх, Cashmeran, екзотични дървесини и скъпоценни мускуси.

Дизайнът на бутилката отразява платинен елемент, силен, улавящ мигновено Вашия поглед. Опаковката следва код дизайна на AIGNER No1. 

 
Продуктът е оригинален с гарантирано качество в транспортна опаковка. 

Количка

 x 

Количката е празна

Нови Продукти

...................................