Категории

bezpl-dostavka3.jpg

Промоции

Количка

Плащане Стъпка 1
Подробности за доставка
Също като плащането
Добави/Редактирай подробности за доставка
Име продукт No Цена Количество Отстъпка Обща сума
 
Резултат за цената на продукта
   

Избран начин за доставка

Не е избран начин за доставка
Плащане Стъпка 2

Моля изберете начин за доставка

 
Обща сума:
0,00 лв
Бележки и специални искания
Общи условия

Условия за обслужване

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Моля прочетете общите условия за пазаруване чрез магазина за интернет търговия  parfumsbg.com . Тези условия регламентират отношенията между „Ескейп” ООД  дружество регистрирано по Търговския закон на Република България, с адрес на управлениегр.Трявна ул. „Васил Левски” №6 ЕИК по БУЛСТАТ BG107589513 собственик на интернет магазин parfumsbg.com и посетителите и потребителите на интернет страниците и услугите, намиращи се на домейна. parfumsbg.comможе да променя тези условия по всяко време, като след промяната актуализира датата на публикация.  С влизането, разглеждането или използването на този сайт се счита, че Вие сте съгласни и приемате тези условия за ползване.


                                                                                             КЛИЕНТЪТ :  

                  
1. В срок от 14 дни след получаване на стоката , клиентът има право да я върне или замени,като са спазени следните условия:

    - Не са налице външни повреди по опаковката и съдържанието, без наранявания и одрасквания . Разпечатване на целофана се счита за нарушена цялост на опаковката.

      ВАЖНО! Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката и е във вид, в който е получена и по условията от чл.55 от ЗЗП. На връщане, замяна и отказ не подлежат продукти, които НЕ отговарят на тези условия!

    - Запазена оригинална опаковка и продукта да не е употребяван (чл. 55, ал. 2, т.5 от законa за защита на потребителите )

    - Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента  и не се възстановяват.

    - След получаване на върната стока и прегледа й, стойността без транспортните разходи се възстановяват на клиента – в брой или по сметка в 30 дневен законоустановен ред.
2. В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиента го връща като транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.Parfumsbg.com изпраща друг продукт като заявения като транспортните разходи са за сметка на магазина.
3. Клиента се задължава да посочи валидни телефон и адрес за доставка.
4. Клиента се задължава да заплати цената на поръчаните стоки, както и определената сума за доставка, съгласно договореното.

                                                                                     Parfumsbg.com :

 

1. Всички продукти в parfumsbg.comса нови, неупотребявани, оригинални с гарантирано качество и запечатани от производителя.

2. parfumsbg.com се задължава да защитава предоставената от Вас лична информация.

3. parfumsbg.com не се задължава да достави поръчана стока при посочени неверен адрес или телефон.

4. При възникване на проблеми с доставката по вина на parfumsbg.comвсички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случай последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

 5. parfumsbg.com не носи отговорност за каквото и да е забавяне или невъзможност да изпълни задълженията си, при възникването на обстоятелства независещи от магазина.

6. Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка съгласно договореното.

7. Цените на сайта важат само при онлайн поръчки и не се отнасят за търговските обекти.

8. Плащанията на стоки с наложен платеж към parfumsbg.com са неавансови и са съобразени с член 93,ал.1 от Закона за задълженията и договорите.

9. parfumsbg.comима правото да променя марките, продуктите и цените по свое усмотрение по всяко време без предварително уведомяване на потребителите.

10. parfumsbg.com не се задължава да изпълни поръчката при изчерпана наличност на някой от поръчаните продукти. В случай, че някой от поръчаните продукти е с изчерпана наличност след направена поръчка parfumsbg.com се задължава да уведоми потребителите на посочения имейл адрес или телефон .

Количка

 x 

Количката е празна

Нови Продукти

...................................