Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/parfumsbg/dev.parfumsbg.com/templates/lightbreeze-red/index.php on line 12
Парфюмите – благоухание, което няма да остарее

Категории

bezpl-dostavka2.jpg

Промоции

Парфюмите – благоухание, което няма да остарее


Парфюмът е типичен метод да подчертаете своя стил и обаяние. Чрез тях вие ставате по-привлекателни и оригинални за хората около вас. Парфюмът изобразява вашия характер.
Както сте се запознали от предните статии, парфюма произлиза от Древен Египет и в последствие развит от римляните и персите. При проведени разкопки в Кипър преди повече от четири хиляди години са открити първите шишенца и пособия за парфюми. Още по онова време хората са привлечени от благоуханието на ароматите. От тогата на сам хората са решили да ги използват и да допълват своята красотата от тях.
Парфюмите запазват своята традиция през вековете и продължават да се използват от много хора. На пазара започва да се произвеждат редица марки и разнообразието от идеи не стихва. Всеки един магазин е снабден с парфюм и хората могат да задоволят лесно всякакви желания. Марките са разнообразни – Версаче и  Долче и Габана се срещат не само на модния подиум, но и в изискани шишенца. В същото все по-известни спортисти и шоу мени произвеждат свои аромати и оставят своя почерк в историята.
На този етап е препоръчително всяка дама на тоалетката си с гримовете и козметика да има и поне по едно шишенце с парфюм. В повечето случай те са дори повече от едно и по този начин разнообразяват деня си всеки път..

Парфюмът е благоухание, което никога няма да излезе от мода!

Количка

 x 

Количката е празна

Нови Продукти

...................................