Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/parfumsbg/dev.parfumsbg.com/templates/lightbreeze-red/index.php on line 12
Тестера – в някой случай по добър вариант от парфюма

Категории

bezpl-dostavka2.jpg

Промоции

Тестера – в някой случай по добър вариант от парфюма


Може да чуете много истории за това що е тестер – разбира се не всички са истина. Съществува широк спектър от мнения, но най-често ще чуете истории от сорта „ колко магични са тестерите“. Любопитството ме отвежда до един приказен свят, където се носят слухове, че тестера е доста по- дълготраен от парфюма. Но все пак съществуват и противоречиви мнения, че той е нетраен и купувачите ги взимат, за да придобият представа за аромата.
Независимо, че има много мнения и абстрахирайки се от това какво пиша, най лесния и сигурен е с проба. По този начин ще откриете разликите, съответствията и дали въобще има такива, без да се налага да слушате пристрастни мнения. Според мен няма разлика между тестера и парфюма, с изключение на това, че външния вид на парфюма е по-примамлив. Все пак аромата на тестера е същия и си заслужава парите, които се дават.
Ще обърна малко внимание и за кого за подходящи парфюмите.
- Удачно ли е да се подаряват тестери? Ако не желаете да създадете излишно впечатление тестерите са напълно подходящи за подарък.

- Подходящи ли са за впечатляване на скъп човек? Тук обаче отговора е не. Те са подходящи за познати хора, които не желаем да впечатляваме и познаваме техния вкус. Но когато искаме да създадем незабравим спомен те не са подходящи.
- Да спрем на тестер или на парфюм? Тук вече идва финансова гледна точка и естетическия вид. Ако считате, че не е задоволително  за вас шишенцето да не бъде обсипано с диаманти и украшения или пък да липсва лъскавата опаковка, бихте могли да изберете парфюма. Но ако желаете да спестите и се задоволявате с аромата в тестера съвсем спокойно може да се доверите  и да си го вземете.

Количка

 x 

Количката е празна

Нови Продукти

...................................