Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/parfumsbg/dev.parfumsbg.com/templates/lightbreeze-red/index.php on line 12
Доставка

Категории

bezpl-dostavka.jpg

Промоции

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА


1. Доставката на стоки е само на територията на Република България и се извършва в съответствие с Общите условия за пазаруване на сайта. Когато правите поръчка цената за доставка автоматично се калкулира. Така Вие виждате общата дължима сума.

2. Стоките поръчани от нашия интернет магазин, се доставят с куриер до адреса, указан при заявката. След телефонен разговор за потвърждaване на Вашата поръчка продуктите биват предадени на куриер.

3. Продуктите се изпращат добре защитени, така че да се сведе до минимум възможността за повреда. Всяка пратка е застрахована за наша сметка. Молим нашите клиенти, когато получават пратките си да проверяват съдържанието им пред куриера, за да е валидна транспортната застраховка на продуктите в случай на повреда.

4. Доставката се извършва с куриери на фирми Спиди . Срок за изпълнение на поръчката от 1 до 3 работни дни според зоните на покритие на куриерските фирми.При потвърждаване на поръчката Ви, ще бъдете уведомени за точната дата на доставката.

5. Наложен платеж, продуктите се заплащат при доставянето им на посочения адрес. Заплаща се на куриера. Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.
    - Банков превод по сметка IBAN:BG73CECB979010B1697600 BIC:CECBBGSF 

 

6. Поръчка на продукти на стойност под 120.00 лв. Клиента заплаща транспортна такса в размер на 8.00 лв. за доставка до адрес посочен от клиента( 2 -3 работни дни )

 

7. Поръчка на продукти на стойност под 120.00 лв. Клиента заплаща транспортна такса в размер на 6.00 лв. за доставка до поискване. Изпълнява се само за селищата с офиси на куриерска фирма Спиди. ( 1 - 3 работни дни )


8. Поръчка на продукти на стойност над 200.00 лв. клиента ползва безплатна доставка на територията на България. Безплатната доставка се изпълнява като икономична доставка.

 

9. Parfumsbg.comпоема разходите по инкасо и застраховка на стоките.


10. Доставката се получава от куриер в периода от 9.00 до 17.30 часа. В събота до 14.00 часа. За доставка във фиксирано време (във, преди и след конкретен час (+ - 30 мин.) се заплаща допълнително сумата от 2.40 лв. от клиента. моля отбележете това в полето за коментар. Изпълнява се само за селищата с офиси на куриерската фирма.

11. Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

12. Проверка на поръчки се извършва от 10:00 до 19:00 часа. Поръчки направени след 14.00 часа се обработват на следващия работен ден.

 

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

 

Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни в зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място за доставка. При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти. Не носим вина при забавяне поради неточни данни на клиента.

 

Доставка до Адрес от 2 до 3 работни дни в зависимост от зоната, в която попада Вашето населено място.

 

Доставка до Поискване от 1 до 3 работни дни. Изпълнява се само за селищата с офиси на куриерска фирма Спиди.

 

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност в този случай ние ще се свържем с Вас на посочения телефон или E-mail.

2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.

3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.

4. При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случай последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка. 

 

 

Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на посочените координати.

 

Приятно разглеждане и пазаруване в Parfumsbg.com 

 

Количка

 x 

Количката е празна

Нови Продукти

...................................