Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/parfumsbg/dev.parfumsbg.com/templates/lightbreeze-red/index.php on line 12
Любопитни факти за парфюмите ( Част 2 )

Категории

bezpl-dostavka3.jpg

Промоции

Любопитни факти за парфюмите ( Част 2 )


Излъчващите се емоции могат да бъдат усетени – възможно е в някоя част от нашето минало, в което сме разчитали именно на обонянието си, за да оцелеем да се пробужда и сега.
Уханието на парфюма определя избора на партньор – При всеки един от нас на едно подсъзнателно ниво се избира сексуалния партньор, именно по неговия мирис. Допуска се, че индивидуалния мирис на човек съдържа вътре в себе си информация за здравословното му състояние.
Ароматът от парфюм съхранява спомени – В миналото древните маи са използвали кутийки с различни благоухания вместо съвременния ни фото албум. По този начин те са съумявали да съхраняват спомени от най-щастливи и значими моменти. Учените са на същото мнение, че аромата е  способен да провокира в нашето съзнание живи картини.
Паметта свързана с обонянието е по-силна развито от вкусовата и зрителната. Работата се осъществява по-добре в следобедните часове, в сравнение със сутринта. По ради тази причина е  най-добре ако сте решили да си купувате нов парфюм го направете в по-късен час.
Парфюмите в зависимост от тяхното употребление и съхранение имат трайност между две и пет години.

Ако желаете да изтриете спомена за помирисан в момента парфюм трябва да помиришете кафе. Ако желаете да засилите благоуханието и трайността на даден парфюм, като го впръсквате по вашата кожа се намажете с лосион от същата серия. За да остане аромата по вашето тяло по-дълго го нанесете на влажна кожа.

Количка

 x 

Количката е празна

Нови Продукти

................................