Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/parfumsbg/dev.parfumsbg.com/templates/lightbreeze-red/index.php on line 12
Избор на онлайн магазин за парфюми

Категории

bezpl-dostavka2.jpg

Промоции

Избор на онлайн магазин за парфюми

На този етап в Интернет пространството има изобилие от онлайн магазини, предлагащи оригинални маркови парфюми или поне така се твърди. В тази статия ще ви дадем насоки как да отсеете онлайн магазини, които предлагат наистина оригинални парфюми.
Как бихме могли да разберем дали онлайн магазина предлага оригинални парфюми съдейки по цените на продуктите?
В онези сайтове, които предлагат  фалшиви парфюми цените им обичайно варират между 20 до 40 лева спрямо производителя. Стойността на тези парфюми на останалите места са в диапазон от 20 до 250 лева. Реалната им стойност обаче е друга. Не се заблуждавайте от големите намаления или от алармиращи банери с невероятни отстъпки. Това в повечето случай не е реално, защото повечето производители придържат високи цени и в никакъв случай не биха понижили цените, дори и ако бяха закупени в големи количества.
Как бихме могли да разберем дали онлайн магазина предлага фалшименти спрямо предлаганите продукти в него?
Ще забележите в онлайн парфюмериите, предлагащи фалшиви парфюми, че предлагащите артикули са в възможно най-големи си милилитър. Обичайно в тези сайтове присъстват парфюми по 100 милилитра. Някои от парфюмеристите, обаче изработват парфюми с разфасовки от 90, 75 или 65 милилитри. Най-често срещаните количествени разфасовки са от 30, 50 и 100 мл. Фалшификатите обичайно се предлагат в своето най-голямо количество, защото по този начин онлайн парфюмерията ще извлече максимума от печалбата.
Има ли имитации на сетове на парфюми или продукт за тяло?
На територията на нашата страна почти не съществуват фалшиви сетове(комплекти) на парфюми или продукти за тяло. Това е така, защото изготвянето  на реплика на някои цял сет изисква много време, трудоемкост и разходи. Има тенденция от страна на известните дизайнерски къщи всеки сезон да се пускат различни сетове. Онлайн магазините, които предлагат разнообразие от комплекти и продукти за тяло е по-възможно да продава оригинална стока, отколкото онези, които имат само парфюми.
Надеждна или е онлайн парфюмерията от която пазарувам?


Повечето онлайн парфюмерии, които предлагат фалшиви парфюми нямат оказан информация за фирмата, Булстат или адрес и в повечето случай имат само телефон. Когато е упомената такава информация ще можете да проверите фирмата и ще бъдете сигурни, че пазарувате от благонадежден продавач, които ако желаете ще ви издаде фактура и касова бележка.

Количка

 x 

Количката е празна

Нови Продукти