Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/parfumsbg/dev.parfumsbg.com/templates/lightbreeze-red/index.php on line 12
Парфюмите аромати през 2016 (продължение)

Категории

bezpl-dostavka.jpg

Промоции

Парфюмите аромати през 2016 (продължение)


В допълнение към предната ни статия за новите парфюми през 2016 година ще ви запознаем и с новостите при дамските парфюми. Сега остава да видим какво са но подготвили парфюмеристите тази година.
- Hugo Woman Extreme – Hugo Woman Extreme е новия парфюм от колекцията на Hugo Boss, които представлява дамския вариант на Hugo Extreme. Оригиналният аромат на този нов парфюм е лансиран през 1997 година. За да бъде в крак с модата, която към края на деветдесетте години претърпява драстични промени, аромата се преобразява и  олицетворява уверената и женствена съвременна жена.  Новият парфюм е плодов и свеж, обвит с чувствен жасмин и аромат на бели цветя, съчетани с могъщ черен чай. Перфектно допълнение към чувствителността и съблазънта, която излъчва този парфюм е ориенталската му основа.
- Jimmy Choo Illicit Flower – Jimmy Choo зарадва своите почитатели с поредното си благоухания - Illicit Flower. Новият парфюм обещава едно незабравимо усещане в света на цветята. Ароматът е по-свеж от Illicit и съчетава уханията на кайсия и мандарина, преплетени в букет от фрезия, рози, жасмин и цветчета от грейпфрут. Комбинацията от сандалово дърво и мускус придава на основата перфектния завършек.
- Nina Ricci L’Extase Caresse de Roses – Новият аромат е дело на Francis Kurkdjian и е по-прелъстителен от своя предшественик - L’Extase. За пореден път нежната част е поканена да отпусне еротичните си фантазии, но сега с по-свеж и цветен аромат. Преобладаващи са нотките на българска и турска роза, преплетени в благоухание на виолетка и божур, а в основата му стои чувствен мускус.  
- Prada Candy Kiss – Композията е дело на Daniela Andrier и представлява най-деликатния гурме парфюм от бранда на Prada Candy. Новият парфюм е заложил на едничка нотка от връхните до основата – мускус. Ароматите на Prada, както винаги са ярки, чувствени и дръзки, водещи към пристрастяване. При тях важи правилото“ колкото повече, толкова по-добре“


- Daisy Blush, Daisy Eau So Fresh Blush, Daisy Dream Blush – И трита нови аромата са дело на Марк Якобс и са лимитирана серия. Ароматите им са толкова чувствени и завладяващи, че никоя дама не ще им устой. Blush е елегантен и свеж и цели да привлече вниманието на младата аудитория. Daisy Eau So Fresh Blush е с плодово-цветна сърцевина и дървесна основа, засилен ас мускус. Dream Blush е сладък и включва теменужка, фрезия и плодово дървесни нотки.

Количка

 x 

Количката е празна

Нови Продукти

...................................