Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/parfumsbg/dev.parfumsbg.com/templates/lightbreeze-red/index.php on line 12
Свежи парфюми за лято 2018

Категории

bezpl-dostavka2.jpg

парфюмиПредоставяме ви освежаващи идеи, с които можете да обогатите асортимента си от парфюми и да излъчвате свежест през целия ден. Ние Наясно сме с летните тенденции и искаме и вие да се почувствате магнетични и обаятелни.

Какви ухания носи 2018 година

Напоследък от всички страни на модната и козметичната индустрия се залага на строгата индивидуалност. Тенденцията, която целят всички е да създават продукти, които са единствени по рода си – невиждано уникални и автентични. Нуждата да имаме скъп парфюм на някои дизайнер или  парфюмерист, които са на мода, отшумява и акцента отново е насочен към собственика на благоуханието.

Не пренебрегвайте факта, че за да бъде един аромат пленителен, не е важен само парфюма. На челна позиция е отличителната ви кожа. Това е уникалния ви начин на движение, а също и на кое място и кога ще  пръснете от парфюма.

А кои са главните акценти на най-хубавите парфюми за 2018?

Лавандула

Лавандулата отново е акцент в козметичната индустрия. Това се наблюдава и като тенденция в модна индустрия – все повече колекции се представят в лилави нюанси. Потвърдено и от Pantоne лавандулата завладява пролетните и летните колекции, дори и на Tom Ford. В дамската колекция SPRING/SUMMER2018 присъства един много секси лавандулов панталони с кожени детайли и ярко лавандулово сатенено яке. Неусетно се пренасяме от модните колекции към вълшебните лавандулови полета, действащи така успокояващо на сетивата ни. Най-известните мъжкипарфюми с аромат на лавандула на този етап са Jean Paul Gaultier Le Male for men, в които благоуханието на лавандула се съчетава със свежа мента и божествената канела. За дамите, които предпочитам лавандуловия аромат можем да предложим Elisabeth Arden  Green Tea Lavender или пленителния дамски парфюм на Sarah Jesicca Parker - Lovely.

Теменуга

Още от самото начало на 2018 се наблюдава тенденцията на съчетаване на теменугата със земна или дървесна база. Откриваме бодрото и ободрително ухание на теменуга, съчетано с животински под тонове на мускус и кедър в Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh EDT . А за ценителите на разкоша не бива да пропускаме великолепния, приказен аромат Guerlain Insolence EDT .

Количка

 x 

Количката е празна

Нови Продукти

.....................................