Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/parfumsbg/dev.parfumsbg.com/templates/lightbreeze-red/index.php on line 12
Най-привлекателните мъжки парфюми за спорт

Категории

bezpl-dostavka.jpg

Промоции

Най-привлекателните мъжки парфюми за спорт

Най-привлекателните мъжки парфюми за спорт
Неотдавна се появи едно изследване в което споменаваха, че мъжете отделят повече внимание на спорта от жените. Фактите показват, че жените у нас не са любители на спорта и дори една на всеки шест споделя, е никога не се занимавала със някакви спортни дейности.  
Според едно друго проучване пък мъжете всъщност постигат жените по един друг признак – суетността. Всеки трети човек от мъжки пол у нас отделя минимум по един час на ден, за да се приведе в безупречен вид, било то дори и отивайки във фитнеса. На базата на тези факти парфюмеристите създават специална гама мъжки парфюми, които са определени за онази част от любителите на спорта и наименованието на гамата е „Sport”.


Мъжките парфюми, които са създадени за любителите на спорта в повечето случай съдържат енергезиращи съставки, като мента и аромата не им е твърде натрапчив.
В следващите редове ще ви представим четири от най-популярните мъжки парфюми за спорт, които биха могли да задоволят дори и най-своенравните спортисти:


- Allure Homme Sport Cologne EDT за мъже – Този мъжки аромат е лансиран през 2007 г. и моментално става един от любимите мъжки парфюми на спортистите. Allure Homme Sport Cologne съдържа едновременно нотките на класическия аромат – мандарина и лимон, така и наситен мирис на кедър, ветивер, тонка , мускус и амбра.

- Christian Dior Pour Homme Sport EDT за мъже – Този мъжки парфюм е нова интерпретация на класическия аромат на Dior. Парфюмът е олицетворение на могъществото и копнежа за самоконтрол на истинските мъже, като им придават един изтънчен оттенък. Ароматните нотки са грейпфрут, бергамонт, лимон, кедър, лавандула, ветивер и джинджифил.
- Armani Black Code Sport EDT за мъже – Парфюмното изкушение носи чувството за неподправена привлекателност на мъжкото тяло, което може да разчувства всяка една жена.  Този парфюм е една експлозия от цитрусова свежест и дървесни нотки напоени с чувствен кехлибар. Благодарение на нотките на лимон, мандарина, мента и ветивер, този мъжки парфюм печели всички сетива.

- Pour Homme Sport EDT за мъже – този мъжки парфюм е създаден от Francois Demachy и е специално за най-могъщите мъже. Ароматът е за всеки мъж, които води активен начин на живот и се стреми винаги да постига целите ли. Парфюмната композиция съдържа грейпфрут, мента, лимон, здравец, джинджифил, кедър и ветивер.

Количка

 x 

Количката е празна

Нови Продукти

...................................